ESPECIAL SÈRIES - TERMINATOR - THE SARAH CONNOR CHRONICLES


En aquesta ocasió us presento la sèrie

TERMINATOR - THE SARAH CONNOR CHRONICLES és una sèrie que és va estrenar el 13 de gener del 2008 a la cadena americana de tv
La "Federación de Organismos de Radio y Televisión Autonómicos"
va aconseguir els drets d'emissió de la sèrie, això va ocasionar que en el transcurs de poc temps moltes cadenes autonòmiques estrenessin la primera temporada.
A Catalunya és va estrenar a el dijous 27 de març del 2008
(òbviament en català)

Exceptuant les cadenes autonòmiques, a Espanya és va estrenar el 28 de juliol del 2008 a la tv de pagament


De que va la serie?

L'acció és situa l'any 1997, després dels fets ocorreguts a la pel·lícula "Terminator 2 - The judgment day" .
Després d'el.liminar el Terminator T1000, Sarah i John Connor és troben fugint de la justícia i descobreixen nous enemics, tant del present com del futur.

Aquesta nova sèrie ens explica el que passa quan Sarah Connor, cansada d'anar a remolc dels aconteixements i d'estar fugir constantment, decideix fer un canvi de rols i passar de ser presa a ser caçador.
S'adona que la millor manera de protegir el seu fill John i d'ensenyar-lo a sobreviure en un futur difícil i complicat és d'intentar evitar que Skynet (l'intel.ligència artificial del futur creadora dels Terminators) arribi a existir.

En aquesta guerra no estan sols, igual que en el film "Terminator 2 - The judgment day", el John Connor del futur els envia a Cameron, una Terminator femenina per protegir al John Connor de 15 anys del present.

Malauradament, Skynet també envia Terminators al passat per el.liminar-los...Actors principals:

Lena Headey és Sarah Connor
Thomas Dekker és John Connor
Summer Glau és Cameron Phillips
Richard T. Jones és James Ellison

Dades sobre la serie:

La primera temporada havia de ser de 13 episodis, però degut a la vaga de guionistes és va retallar i va passar a ser només de 9 episodis d'aproximadament uns 40 minuts de durada cadascun.

El creador de la serie, Josh Friedman, va ser assessorat en alguns apartats pel mateix James Cameron. (creador de la franquícia Terminator i director dels dos primers films)

La sèrie és va estrenar a USA, el diumenge
13 de gener del 2008 i va aconseguir la millor arrancada inicial d'una nova sèrie amb més de 18 milions d'espectadors.

És manté la sintonia original dels films de Terminator realitzat per Bear McCreadry i Brad Fiedel .

Per la segona temporada és van realitzar dos fitxatges estrella per actuar a la sèrie: La cantant del grup de rock "Garbage", Shirley Manson i l'actor Brian Austin Green (David a "90210 Sensación de vivir") tot i l'exotisme d'ambdós personatges, s'ha de reconèixer que la seva actuació a la sèrie és memorable.
Brian Austin Green
Shirley Manson

Comentari:

Dir que les dues primeres pel.licules de Terminator (les de James Cameron) són mítiques, suposo que és obvi.
I dir que la tercera part (la de Jonathan Mostow) enfonsava bastant la filosofia de les dues primeres i que et deixava amb bastant mal regust de boca... doncs també és bastant obvi, oi?
Si ens ho pensem fredament, la gran majoria de fans de Terminator ens agradaria poder esborrar la tercera part cinematogràfica i un cop acaba el segon film enllaçar-ho amb la serie
"Terminator - The Sarah Connor Chronicles" .
Un cop vista la quarta entrega cinematogràfica, amb un Christian Bale interpretant un John Connor adult. Més enllà de si és bona o no, (Que ho és) queda clar que no segueix les línies argumentals de la sèrie.
Llavors la sèrie passarà a ser un What If? Un I si? Un Que hauria passat si...
Qui digui que la sèrie és pot encabir entre el segon i tercer film... En la meva modesta opinió, no crec que sigui possible.
Diuen que James Cameron un cop vist el guió del tercer film, va trucar el seu amic Arnold i li va dir que el guió era tant dolent que com a mínim aprofités i demanés molts diners per interpretar-la. (Va cobrar quasi 25 milions de dòlars...)
La sèrie i els protagonistes m'agraden. Lena Headey ho fa molt bé, però reconec que la Sarah Connor de la Linda Hamilton m'apassionava...


FI D'AQUEST ESPECIAL

Després d'un accident laboral en el que quasi perdo un dit de la mà, ja em torneu a tenir aquí...
El dit hi és, però la rapidesa mecanogràfica i el temps per anar actual.litzant el blog ha minvat moltíssim.
Tot i els problemes tècnics aniré "fent feina" amb el blog, pot ser no tant ràpid com abans, però de mica en mica s'omple la pica, oi?


Recordeu que clicant l'enllaç del damunt de tot hi ha l'opció de veure el blog traduït a l'espanyol .

D'igual manera que en altres temes del blog, accepto i agraeixo tot tipus de suggeriments.

Gràcies anticipades per l'ajuda i col.laboració.